Fira de senderisme: el saló RANDONNER a Lió (França)


lyon2014

Vuitena edició del saló RANDONNER. La fira es durà a terme els dies 21 , 22 i 23 març 2014 a la Cité Internationale / Convention Center Lió , un lloc , un cop més elogiat pels visitants . RANDONNER és el punt de trobada del senderisme francès.

Diuen que RANDONNER és una eina per a la venda real i la comunicació en el sector. El saló temàtic ofereix a tots els professionals d’aquest ram: operadors turístics especialitzats, institucions , associacions , fabricants o distribuïdors d’equips … la possibilitat d’identificar clientela en el món del senderisme.

Amb els anys, el senderisme i caminar es van convertir en les primeres activitats realitzades pels francesos en les seves vacances . Si la regió de Rhône -Alpes és la regió llar molt popular, també és una regió fortament activa: el 43,8 % de la població major de 15 anys practica senderisme i muntanya. Això és per l’oferta i la demanda d’aquest mercat d’alt potencial que hem creat la Fira del Caminant.

RANDONNER, un espai popular dedicat exclusivament al Senderisme i muntanya.

El Palau de Congressos de Lió ofereix diversos avantatges importants per als expositors i visitants de tot: una ubicació intramurs, moltes possibilitats d’aparcament, un lloc acollidor conegut per tots a la zona ( prop del Parc de la Tête d’Or ); una organització professional.

Amb una experiència reconeguda en l’esdeveniment, es garanteix un tracte personalitzat, un servei tècnic i de gestió local de la reunió més propera a les seves necessitats. Es van estudiar les taxes per permetre que tots els expositors puguin adaptar les seves accions a la regió de Lió .

Anuncios

Acerca de albertpetit.com

Temes de senderisme, muntanya, medi ambient, ecologia, ecosistema i sostenibilitat pràctica. http://www.albertpetit.com
Esta entrada fue publicada en Manlleu, senderisme y etiquetada , , , . Guarda el enlace permanente.

DEIXA UN COMENTARI O APUNTA'T

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s